Maria Svantemark är en av de nya representanterna i Empacks Advisory Board. (Bild Findus)

Kända branschnamn ger tyngd åt förpackningsmässan Empack

14 februari, 2020

Inför årets förpackningsmässa Empack har mässarangören Easyfairs valt att stärka upp sitt Advisory Board med flera tunga namn inom förpackning, hållbarhet och forskning.

En av de nya representanterna i Empacks Advisory Board är Maria Svantemark, tidigare hållbarhetschef på Findus Norden. Idag driver hon eget konsultbolag inom hållbarhet med fokus på strategi- och affärsutveckling. Maria har lång erfarenhet inom hållbarhet och har bedrivit Findus hållbarhetsarbete både strategiskt och operationellt i fyra år.

”Jag är övertygad om att det snabbaste, effektivaste och roligaste sättet att integrera hållbarhet i alla delar av samhället är att samarbeta över branschgränser. Därför är det viktigt för mig att bidra till Empacks Advisory Board för att skapa en så stark mötesplats som möjligt och samtidigt lära mig mer av de andra medlemmarna”, säger Maria Svantemark.

”Att lyssna på branschen och hänga med i den snabba utvecklingen är A och O. Och att tydliggöra vårt Advisory Board ytterligare, känns som ett steg i rätt riktning”, säger Emelie Törn, projektledare Empack.

Övriga representanter, som är med i Empacks Advisory Board, är:
* Allan Dickner, IKEA
* Jon Haag, RISE
* Barbro Berggren, DS Smith
* Per-Stefan Gersbo, Paccedo AB
* Mikael Gällstedt, Stora Enso
* Ingrid Lidbäck, ÅR Packaging

Årets Empack arrangeras 30 september till 1 oktober på Kistamässan i Stockholm.

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!