Tillsammans med sina kinesiska mejerikunder donerar svenska förpackningsföretaget Ecolean förpackade mejeriprodukter till sjukhus och andra institutioner som påverkats av corona-utbrottet i Kina. (Bild Ecolean)

Kinesiska sjukhus får hjälp av Ecolean med mejeriprodukter

23 mars, 2020ANNONS

Helsingborgsbaserade förpackningsföretaget Ecolean kommer, tillsammans med sina kinesiska kunder, att donera mejeriprodukter till sjukhus och andra samhällsinstitutioner, som drabbats av de begränsningar och restriktioner, som införts i Kina på grund av corona-viruset.

”Vi betraktar våra kunder som våra partners och sådana här konstruktiva samarbeten bekräftar att vi gör rätt”, säger Johnny Sajland. (Bild Ecolean)

”Ecolean är en av få tillverkare i TEDA-området i Tianjin, som har fått tillstånd att driva sin produktionsanläggning för förpackningsmaterial. Detta gör att vi är lyckosamma nog att kunna säkerställa ett stabilt utbud till våra kunder, så att de kan upprätthålla sina produktionsvolymer. Tillsammans med flera mejerivarumärken, vilka är några av våra största kunder i Kina, donerar vi nu produkter som kyld yoghurt och ren mjölk till olika institutioner, exempelvis sjukhus, i berörda städer och samhällen”, säger Johnny Sajland, global försäljningschef för Ecolean Group .

Ecolean skriver i ett pressmeddelande att virusutbrottet i Kina ställt kunderna inför stora utmaningar, med begränsade import- och produktionskapaciteter som ett resultat av karantäner och resebegränsningar i centrala Kina. Kinesiska tillverknings- och handelsindustrier och hela den kompletta mejeriförsörjningskedjan har påverkats sedan restriktionerna infördes.

”Vi betraktar våra kunder som våra partners och sådana här konstruktiva samarbeten bekräftar att vi gör rätt. Detta är vårt sätt att ta hand om och bidra till de samhällen, där vi verkar”, säger Johnny Sajland.

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!