Stora tryckytor gör Emballator Mellerud Plasts Team-serie lämplig för varumärkesprofilering.

Komplett profileringsserie från Emballator Mellerud Plast

15 oktober, 2015ANNONS

Emballator Mellerud Plast lanserar en komplett serie med tre sportflaskor och en nyutvecklad shaker. De tre sportflaskorna i Team-serien har  volymerna 1.000 ml, 750 ml och 500 ml (Large, Medium och Small) och de kompletteras med en helt nyutvecklad shaker med volymen 900 ml. Hela serien har samma smidiga och moderna design, där ergonomi och greppvänlighet kombineras med sammanhållande och generösa tryckytor. Det gör Team-serien optimal för profilering.

”Det här ger inte minst en ny dimension åt möjligheten att profilera sitt varumärke med hjälp av våra produkter”, säger försäljningschefen Jeanette Svanqvist.

Den ingående shakern i serien, som vi tidigare skrivit om (läs här), är avsedd för sportutövare, motionärer, etc som vill göra sin egen sportdryck genom att blanda närings- och energipulver med vatten. Team Shaker är utvecklad för att optimera fördelningen av pulver och undvika klumpar. 

”Team-serien innebär exempelvis nya möjligheter för ett enhetligt och breddat utbud i klubbshopar och fitnessbutiker eller i ett företags give-away-sortiment. Vi levererar en sammanhållen design i en produktserie som är anpassad för alla sammanhang och behov”, konstaterar Jeanette Svanqvist. 

 

 

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!