Tryckt elektronik är ett av flera områden inom smarta och aktiva förpackningslösningar, som kommer att avhandlas på AIPIA:s stora konferens i Amsterdam i november. (Bild Thinfilm)

Konferens för dig som vill veta mer om smarta förpackningar

4 september, 2018

Är du nyfiken på vad som händer inom aktiva och smarta förpackningar? Då är säkert organisationen AIPIA:s stora konferens i Amsterdam i november något för dig! AIPIA står för ”Active & Intelligent Packaging Industry Association” och de arrangerar årligen en stor ”World Congress” i Amsterdam, där man informerar om och visar upp det senaste kring aktiva och smarta förpackningar.

Årets AIPIA-konferens äger rum den 19 och 20 november och arrangörerna lovar ett fullspäckat program med intressanta fördrag, livedemonstrationer, redovisning av stora, globala varumärkens produktlanseringar, utmärkta tillfällen att nätverka och skapa kontakter, mm., mm.

Ämnesområden, som kommer att behandlas i programmet, är bland annat tryckt elektronik, varumärkesskydd, e-handel, smarta etiketter, förlängd hyllivslängd, produkt- och transportkontroll, AR (augmented reality) och mycket mera.

En imponerande samling experter och förpackningskunniga finns på talarlistan och av nordiska föredragshållare kan nämnas Juha Maijala, som är chef för området Stora Enso Intelligent Packaging, och Lars Sandberg, som är projektledare på innovationsavdelningen på BillerudKorsnäs.

Info och program för AIPIA:s ”World Congress 2018” hittar du HÄR.

 

 

Jerry Pettersson
About the author

Redaktör
jerry@packnews.com

Relaterade artiklar