KUKA Nordic och automationsföretaget e-motions i Tenhult ingår partnerskap. (Bild KUKA Nordic)

KUKA Nordic ingår partnerskap med svenskt automationsföretag

21 april, 2020ANNONS

Robot- och automationsföretaget KUKA Nordic meddelar att man har ingått partnerskap med småländska automationsföretaget e-motions i Tenhult utanför Jönköping.

KUKA Nordic, som är ett dotterbolag till tyska robotkoncernen KUKA, har som strategi att bygga upp ett nätverk av systempartners, för att kunna erbjuda sina kunder bra tekniska lösningar. Senast i raden av sådana partners är Smålandsföretaget e-motions, som arbetar mot alla typer av tillverkningsindustrier men också inom e-handelsautomation.

”Med e-motions expertis och nätverk inom tillverkningsindustrin ser vi en framtid, där vi tillsammans kan öka produktiviteten hos våra kunder”, säger Christoffer Lindblad, Service Account Manager på KUKA Nordic.

e-motions har nyligen introducerat produktserien ARGOS, som består av en komplett maskinbetjäningscell. Kunderna kan välja på ett flertal robotstorlekar inom KUKA:s Cybertech– och Iontec-familjer.

”Denna typ av färdig automation kommer att hjälpa många kunder att snabbt, enkelt och flexibelt automatisera sina bearbetningsmaskiner”, säger Christoffer Lindblad.

” Samarbetet med KUKA betyder att vi kommer att kunna leverera en innehållsrik och tidsenlig paketlösning och vi ser fram emot nya och innovativa lösningar tillsammans med KUKA Nordic”, kommenterar e-motions VD Nils Brunke.

—————————————–
KUKA Nordic är dotterbolag till globala automations- och robotkoncernen KUKA, som har en omsättning på cirka 3,5 miljarder euro (drygt 37 miljarder kronor) och cirka 14.200 anställda. Koncernen har huvudkontor i tyska Augsburg.

About the author

Redaktör
jp.press@jppa.one

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!