Två tredjedelar av personalen i den nya förpackningsavdelningen: t.h. ansvarig chef Annett Malmo och t.v. kundkonsult Ida Lillemo. (Bild Lexit Group)

Lexit utökar organisationen med förpackningsavdelning

15 mars, 2019

Skandinaviska Lexit Group har utökat sin organisation med en ny avdelning som fått beteckningen ”Packaging” och som ska vidareutveckla Lexit Groups produkter och kunskaper inom förpackning och produktmärkning, med ett stort fokus på miljö och hållbara lösningar.

Avdelningen Packaging, som ska komplettera Lexit Groups övriga avdelningar, ska i första hand ha ett övergripande ansvar för projektarbetet inom avdelningarna som sysslar med etiketter och märkning. Med inrättandet av en speciell förpackningsavdelning vill Lexit Group ytterligare profilera sig som en totalleverantör inom sitt område.

Ansvarig för den nya avdelningen, som började verka den 1 februari i år, är Annett Malmo och hennes uppgift blir att lotsa projekt i hamn och att delegera ansvar och arbetsuppgifter med målet att hitta de mest lönsamma och effektiva lösningarna för varje enskild kund. Till sin hjälp får hon affärsutvecklaren Gunnar Herseth och kundkonsulten Ida Lillemo.

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!