Maria Hollander, VD i Paper Province, är en av de tre främsta klusterledarna i Europa. (Bild Paper Province)

Maria Hollander utsedd till en av de tre främsta klusterledarna

20 maj, 2019ANNONS

Maria Hollander, VD i värmländska företagsklustret Paper Province, var en av tre finalister i ”European Cluster Manager of the Year”. Tävlingen avgjordes nyligen i samband med European Cluster Conference i Bukarest.

”Det var en stor ära att kvala in på topp-tre-listan till den här prestigefyllda utmärkelsen”, säger Maria Hollander.

I finalen för priset ”European Cluster Manager of the Year” deltar finalisterna en pitchingsession inför en månghövdad kritisk och kunnig publik, som sedan får rösta fram vinnaren. I årets final delade Paper Province VD Maria Hollander scenen med två andra finalister: Bianca Muntean från iTech Transilvania-klustret i Rumänien och Lubos Komarek från det tjeckiska klustret Nanoprogress. Vinnaren, som korades vid konferensbanketten den 14 maj, blev Bianca Muntean.

”Det känns jättekul att ha kommit ända till finalen för en så prestigefylld utmärkelse. Jag är också stolt över att ha fått chans att berätta vad Paper Province gör för regional tillväxt och utvecklingen av svensk bioekonomi, inför en så bred och internationell publik”, säger Maria Hollander.

Konferensen European Cluster Conference arrangeras av enheter från Europeiska kommissionen, industripartners, med flera. Det är en öppen mötesplats där kluster, beslutsfattare och intressenter från hela Europa träffas för att lära av varandra.

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!