Markus Rustler har utnämnts till president för kommande stomässan interpack 2023. (Bild interpack)

Markus Rustler är ny president för stormässan interpack 2023

15 december, 2021ANNONS

Förpackningsmässan interpacks rådgivande kommitté har utsett Markus Rustler till president för interpack 2023. Mässan ska hållas 4 till 10 maj 2023 på Messe Düsseldorf i Tyskland.

Markus Rustler, som till vardags är ordförande och VD för Dresden-baserade förpackningsmaskintillverkaren Theegarten-Pactec GmbH & Co. KG, efterträder därmed Multivac-VD:n Christian Traumann, som nu tillsammans med Roland Strassburger, VD för Schütz GmbH & Co, blir vicepresidenter för interpack 2023.

Christian Traumann (t.v.), VD för Multivac, och Roland Strassburger (t.h.), VD för Schütz, är vicepresidenter för interpack 2023. (Bilder interpack)

Markus Rustler var tidigare utsedd till vice president för interpack 2020, som på grund av Corona-pandemin först flyttades till februari 2021, men sedan ställdes in helt.

”Jag är glad för förtroendet att vara interpack-president. Den kommande upplagan av interpack lovar att bli en mycket speciell mässa. På grund av pandemin har aktörer inom internationell förpackningsindustri fått klara sig utan denna betydande mässa och nu satsar de på att på interpack 2023 få träffa sina kunder live och personligen”, säger Markus Rustler i en kommentar.

Noteras kan att som president för interpack går Markus Rustler i välbekanta fotspår – hans far Erhard Rustler var nämligen president för interpackmässorna 2008 och 2011..!

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!