Bakom nya mässbolaget Nordic Live Expo står bland annat mässproffsen Susanne Hallencreutz, VD, och Peter Wanderydz, ordförande. (Bild Nordic Live Expo)

Mässproffsen bakom Live Expo: ”Vi förändrar mässbranschen”

20 augusti, 2019ANNONS

Nordic Live Expo är namnet på ett helt nytt svenskt mäss- och eventbolag, som leds av två verkligt meriterade proffs inom mässbranschen.
VD i Live Expo är Susanne Hallencreutz, som bland annat haft ledande poster inom stora mässarrangörer som Easyfairs och Svenska Mässan, och styrelseordförande är Peter Wanderydz, som under många år var chef för Easyfairs i Norden.

”Vi vill ta mässmediet till en ny nivå, in i en ny tidsålder”, säger Susanne Hallencreutz och Peter Wanderydz i ett gemensamt uttalande i samband med lanseringen av Nordic Live Expo.

Nordic Live Expo startar sin verksamhet med nio anställda och inom kort ska ytterligare två tjänster tillsättas, vilket ger en komplett ”elva”.

”Det blir ett verkligt dream team! Vi har handplockat några av Sveriges ledande personer inom mässbranschen. Vi vill ha den bästa kompetensen, det är också därför vi kan komma igång så snabbt. Tillsammans skall vi utveckla och förändra branschen”, säger en påtagligt nöjd Peter Wanderydz.

Live Expo kommer att arrangera sina första tre mässor på Kistamässan i Stockholm i början av nästa år, däribland två parallella mässor kring möten, events och eventproduktion. Senare i höst kommer man att avslöja inriktningen på fler mässor, helt nya för Sverige, vilka ska arrangeras under hösten 2020.

”Det är vad som kommer härnäst, som är vårt fokus. Hos oss ska besökaren bli först med att få veta. Och vi kommer att alltid att arbeta med ny teknologi och en hög grad av digitalisering på våra mötesplatser”, förklarar Peter Wanderydz.

Live Expo kommer även att arrangera seminarier på sina mässor, och seminarierna kommer att vara ”cutting edge”, dvs. hellre färre och skarpa än många och slöa.

Tanken bakom Live Expo är att även ge besökarna hjälp och stöd för att möta förändringar – oavsett om det gäller AI, robotisering, automatisering, etc. Susanne Hallencreutz vet att många, inte minst företagare, känner oro inför den snabba utvecklingen.

”I vissa fall talar samhället om digital ångest. Vi kommer reda ut frågeställningarna, ge anpassade lösningar, kunskap och verktyg. Allt för att besökarna tryggt och med fullt självförtroende ska kunna navigera dagens innovationsrevolution. Idag känner sig många tvungna att gå på en mässa. Så ska det inte vara, våra mässor är inte ´jag är tvungen att besöka´ utan ´jag vill verkligen besöka´”, säger Susanne Hallencreutz.

Live Expo fungerar som ett samarbetsbolag till Easyfairs med fokus på att etablera nya mässor och events och man kommer att använda Easyfairs anläggningar i Sveriges tre största städer som bas.

About the author

Redaktör
jp.press@jppa.one

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!