Interrolls belönade modulära transportplattform.

Modulär transportplattform belönas med iF Design Award

12 februari, 2015ANNONS

Globala logistik- och materialhanteringsspecialisten Interroll, med huvudsäte i Schweiz, har belönats med det prestigefyllda priset iF Design Award 2015.
Interroll får utmärkelsen för sin moduluppbyggda plattform för transportband, som utmärks av kvalitet, flexibilitet och energisnålhet – och som dessutom alltså har en attraktiv design!

”Vi kunde inte ha fått en finare komplimang. Inte bara designavdelningen utan hela företaget har varit inblandat i utformningen och det här är helt klart en sporre för oss att fortsätta kombinera högsta prestanda med snygg och användarvänlig design”, säger Michael Kuhn, VD på Interroll Automation GmbH.

Interrolls transportsystem används för att styra och planera moderna materialflöden snabbt och effektivt. Genom att det är uppbyggt i moduler och man bara använder de delar, som behövs, så fungerar hela anläggningen mycket energieffektivt. Samtidigt är den tystgående och enkel att underhålla.

Interroll Group är en global producent av högkvalitetsprodukter och tjänster inom intern logistik. Företaget har cirka 23.000 kunder över hela världen. De viktigaste branscherna är leverans, paket- och posttjänster, flygplatser, livsmedel och distributionscenter. Huvudkontoret ligger i Sant’Antonino, Schweiz och Interroll har 31 företag och cirka 1.600 anställda över hela världen. Företaget grundades 1959.

iF Design Award, som delas ut av tyska iF Industrie Forum, är en internationellt välkänd kvalitetsstämpel, som belönar industridesign där funktion och utseende samverkar på bästa sätt.

 

 

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!