Watermelon Dream är namnet på den nya förpackning för tunga vattenmeloner

Mondi lanserar wellförpackning avsedd för tunga vattenmeloner

9 augusti, 2017ANNONS

Globala förpackningskoncernen Mondi har utvecklat en speciell wellpappförpackning avsedd för transport och förvaring av vattenmeloner! 
Konceptet, som kallas ”Watermelon Dream”, har nyligen lanserats på den turkiska marknaden och är nu tillgängligt på hela den globala marknaden.

Mondi skriver i ett pressmeddelande att den nya förpackningen gör det enklare för konsumenten att bära hem de tunga vattenmelonerna från butiken. För varumärkesägare och återförsäljare innebär den nya förpackningen att man får ökade möjligheter till tryckta grafiska budskap och logotyper, etc. Förpackningen är dessutom försedd med ett ”fönster” som gör att konsumen ten kan se den förpackade melonen.

Watermelon Dream-förpackningen innebär enligt Mondi att 50 procent fler vattenmeloner kan transporteras i samma sändning, jämför med andra transportförpackningsalternativ.

”Watermelon Dream är ett utmärkt exempel på Mondis förmåga att möta och hantera marknadens behov av bekvämlighet, hållbarhet och differentiering i butikshyllan”, säger Fatos Adak, produktutvecklingschef hos Mondi Corrugated Packaging i Turkiet.

 

 

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!