Monica Pasanen avgår som CFO för Rottneros-koncernen under hösten 2021. (Bild Rottneros)

Monica Pasanen lämnar posten som finansdirektör i Rottneros

16 februari, 2021ANNONS

Rottneros AB meddelar att bolagets finansdirektör Monica Pasanen har tillkännagett att hon lämnar sin tjänst under hösten 2021. Därmed påbörjas rekryteringen av en ny CFO omedelbart.

”Rottneros har efter ett omfattande investeringsprogram etablerat sig på en ny nivå och är nu inne i en spännande utvecklingsfas. Därmed känns timingen rätt att lämna över stafettpinnen till en ny CFO under det här året”, säger Monica Pasanen i en kommentar till sitt beslut.

Monica Pasanen har varit CFO för Rottneros sedan i början av 2017 och kommer att sluta sin anställning i koncernen den 31 oktober 2021. Hon kommer därefter stå till bolagets förfogande ytterligare en tid för att underlätta övergången till en ny finansdirektör.

”Samtidigt som jag har full förståelse och respekt för Monicas beslut, kan jag bara konstatera att vi kommer sakna en mycket kompetent, engagerad och alltid positiv kollega. Hon har bidragit starkt till den förnyelse, som Rottneros har gått genom de senaste åren. Personligen och å bolagets vägnar vill jag rikta ett stort och varmt tack till Monica och önska henne lycka till”, säger Lennart Eberleh, Rottneros VD och koncernchef.

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!