Coronaviruset snabba spridning världen över gör att Nordisk Bioplastförening väljer att ställa in sitt planerade öppna årsmöte i Göteborg den 18 mars. Föreningen räknar med att kunna hålla årsmötet under senhösten i år i stället och då med samma omfångsrika program och deltagande talare.

Nordisk Bioplastförening ställer in årsmötet pga coronaviruset

10 mars, 2020ANNONS

Bioplastorganisationen Nordisk Bioplastförening (NBF) meddelar att man ställer in sitt planerade öppna årsmöte i Göteborg den 18 mars på grund av coronaviruset.

Coronavirusets härjningar kan inte ha undgått någon. Många evenemang ställs in och stora folksamlingar kan med fördel undvikas. NBF:s styrelse har därför vid ett extra styrelsemöte beslutat att det bästa i dagsläget är att ställa in årsmötet den 18 mars och i stället se framåt.

NBF räknar med att det öppna årsmötet i stället kommer att kunna hållas under senhösten i år och då förhoppningsvis med samma späckade och intressanta program med deltagande av ledande bioplastexperter.

”Vi är ledsna för det besvär det här kan ge dig, som tänkt komma till det öppna årsmötet, men känner att vi har tagit rätt beslut i en besvärlig situation.  Vi hoppas du instämmer i det”, säger NBF i ett uttalande.

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!