PacsOn, som ingår i Opti Group-koncernen, har förvärvat resterande 70 procent av förpackningsgrossisten Norrpartner AB. (Bild PascsOn)

Norrpartner blir nu helägt av Opti Group och PacsOn AB

11 januari, 2022ANNONS

Opti Group har genom sitt dotterbolag PacsOn AB förvärvat resterande 70 procent av förpackningsgrossisten Norrpartner AB.

PacsOn AB har sedan år 2006 varit delägare i Norrpartner AB, som genom det nu genomförda förvärvet blir ett helägt dotterbolag till PacsOn.

Anders Dah är koncernchef på PacsOn. (Bild Nurel Kosolu)

”Genom PacsOns delägarskap har vi följt Norrpartners verksamhet på nära håll under många år och är imponerade av vad bolaget och medarbetarna har åstadkommit. Norrpartner är ett fint bolag, vi är mycket glada över förvärvet och ser fram emot att fortsätta vår gemensamma resa”, säger Anders Dahl, koncernchef på PacsOn.

Norrpartner, som är en grossist inom förpackningar och förnödenheter i Västernorrland, Dalarna, Gävleborg, Jämtland och Härjedalen, har haft en bra tillväxt och lönsamhetsutveckling de senaste åren. Syftet med PacsOns 100-procentiga ägarskap är att fortsätta att utveckla Norrpartner och ytterligare stärka kunderbjudandet.

”Vi får en stark ägare i PacsOn och jag känner mig trygg med att Norrpartner kommer att fortsätta utvecklas i rätt riktning”, säger Norrpartners VD och tidigare huvudägare Michael Högberg, som kommer att fortsätta i sin roll som VD.

N.B.: PacsOn, som tidigare ingick i Herenco-koncernen, förvärvades av Opti Group i mars 2021. Läs mer HÄR!

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!