Nu kan man få sin Irish Coffe färdigblandad och förpackad i en 1,5-liters bag-in-box. (Bild Anora/Classic Cocktail)

Nu kan man få färdigblandad Irish Coffee i mini-bag-in-box

14 oktober, 2021ANNONS

Nordiska vin- och spritleverantören Anora levererar en drinknyhet för alla som gillar whiskydrinken Irish Coffee – nu kan man få sin ”Irish” färdigblandad, förpackad i en 1,5 liters bag-in-box!

Irish Coffe-bag-in-boxen lanseras inom varumärket Classic Cocktail och är den senaste i en rad av bag-in-box-förpackade klassiska drinkar och cocktails från Anora.

Enligt ett pressmeddelande från Classic Cocktail består Irish Coffee i bag-in-box av en väl avvägd blandning av whiskey, råsocker och kaffe. Allt konsumenten behöver göra är att värma sin drink och komplettera med lättvispad grädde på toppen. Men det går också att avnjuta drinken precis som den är, när den tappas från bag-in-boxen, påpekar producenten.

Den bag-in-box, som Classic Cocktails Irish Coffe är förpackad i, är en minivariant på 1,5 liter – dvs. den innehåller hälften av de tre liter, som är den normala volymen för exempelvis bag-in-box-förpackade viner. Innehållet uppges räcka till tolv ”normaldrinkar”.

Företaget Anora är ett nybildat företag, som skapades i september i år genom en sammanslagning av de nordiska vin- och spritleverantörerna Altia och Arcus. Anora har 1.100 anställda i Norden, Frankrike och Tyskland och är börsnoterat på Nasdaq Helsingfors och Euronext Oslo.

Classic Cocktails bag-in-box-förpackade Irish Coffee produceras av Anora i Norge och finns i svenska Systembolagets beställningssortiment.

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!