Henrik Eriksson är ny direktör och chef för affärsområdet FoodSolutions inom Orkla Foods Sverige.

Ny chef för FoodSolutions inom Orkla Foods Sverige

20 oktober, 2017

Henrik Eriksson har utsetts till direktör och chef för affärsområdet FoodSolutions inom Orkla Foods Sverige. Han ingår även i företagets ledningsgrupp. Henrik Eriksson har en lång och gedigen erfarenhet från såväl detaljhandeln som restaurang och storhushåll.
Henrik Eriksson har en bakgrund från bland annat Unilever och har en gedigen marknads- och försäljningserfarenhet från både Retail och FoodSolutions både i Sverige och internationellt.

”Jag har alltid jobbat med livsmedel och jag brinner för att kunna erbjuda god mat och smarta lösningar till restaurang och storhushåll. Det ska bli spännande och utmanande att tillsammans med alla medarbetare driva verksamheten och utveckla vårt erbjudande vidare”, säger Henrik Eriksson.

2013 anställdes Henrik på Orkla Foods Sverige och har sedan dess haft rollen som affärschef för Restaurang & Storhushåll inom FoodSolutions. 

”Svenskarna spenderar mer tid och pengar idag på restaurangbesök och restaurang- och storhushållsbranschen är ett område som växer. Vi vill med vår kunskap om råvaror och smak kunna erbjuda måltidslösningar, som ger värde och skapar tillväxt för våra kunder”, säger Henrik Eriksson.

”Henrik har med sin gedigna erfarenhet inom branschen alla förutsättningar att vidareutveckla verksamheten”, säger Henrik Julin, VD Orkla Foods Sverige.

 

 

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!