Rottneros Bruk, beläget nära sjön Mellan-Fryken söder om Sunne i Värmland, har fått en ny fabriksdirektör. (Bild Rottneros)

Ny fabriksdirektör utsedd för Rottneros Bruk i Värmland

10 september, 2019ANNONS

Rottneros har utsett Ola Thomasson till ny fabriksdirektör för Rottneros Bruk, söder om Sunne i Värmland.
Ola Thomasson kommer närmast från Valmet, där han haft positionen som Director Global Site Operations Tissue. Han tillträder senast den 1 januari 2020 och kommer att ingå i Rottneros koncernledning.

Ola Thomasson är ny fabriksdirektör vid Rottneros Bruk. (Bild Valmet)

”Jag är mycket glad att hälsa Ola välkommen till tjänsten som chef för Rottneros Bruk. Hans gedigna erfarenhet som ledare och mångåriga karriär inom skogsindustrin i olika produktionsroller är utmärkta förutsättningar för att ta Rottneros Bruk till nästa nivå”, säger Lennart Eberleh, VD och koncernchef, Rottneros.

”Jag är otroligt stolt och mycket ödmjuk över att få detta uppdrag. Rottneros har en mycket lång och intressant historia. Genom dess fantastiska medarbetare kan vi erbjuda marknaden ett brett produktsortiment och en väldig närhet till kunderna. Det är dessa duktiga människor, som gör skillnad varje dag. Tillsammans med de senaste årens stora investeringarna ser jag en fantastisk framtid för Rottneros Bruk, inte minst som en väldigt modern arbetsplats. Jag ser framemot att få bli en del av detta fantastiska team”, säger Ola Thomasson.

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!