Ny hemsida och fler nyheter från Nordisk Bioplastförening

15 september, 2016

Nordisk Bioplastförening har lanserat en ny, fräschare hemsida och samtidigt ökar man sin rapportering kring intressanta nyheter inom det snabbt växande bioplastområdet.

Sedan tidigare har Nordisk Bioplastförenings hemsida en automatisk nyhetsuppdatering, som bygger på att alla nyhetsartiklar på packnews.se, som handlar om – och är taggade med ordet ”bioplast” – publiceras på föreningen hemsida.

Med den nya utökade nyhetsbevakningen publicerar man nu flera gånger i veckan även andra nyheter inom det snabbväxande bioplastområdet. Dessa nyheter publiceras för sig, medan den automatiska nyhetsrapporteringen från Packnews kring förpackningsrelaterade bioplastnyheter fortsätter som vanligt.

”Även om bioplaster blir allt vanligare i förpackningar, så används bioplast i dag i så oerhört många andra produkter än förpackningar. Det vill vi spegla genom att ge föreningens medlemmar och alla andra, som läser Nordisk Bioplastförenings hemsida, en utökad och bredare nyhetsrapportering”, säger Hans Friedsam, som är ordförande i Nordisk Bioplastförenings styrelse.

Nordisk Bioplastförenings hemsida hittar du HÄR!

 

 

Kontaktuppgifter

Nordisk Bioplastförening

Visa sida

Tel +46 (0) 42 29 80 33
Fax +46 (0) 42 28 25 75
Skicka epost
Besök webbplats

Drottninggatan 184
254 33 Helsingborg

LADDA NER/LÄS PRESSMATERIAL

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!