Den nya bag-in-box-kranen Vitop® Blue är specialutvecklad för flytande rengöringsprodukter som tvål, tvättmedel, sanitetsmedel, etc. (Bild Smurfit Kappa Vitop)

Ny kran för rengöringsprodukter som är förpackade i bag-in-box

29 maj, 2020

Smurfit Kappa har utvecklat en ny kran för bag-in-box-förpackade rengöringsprodukter. Den nya kranen, som fått beteckningen Vitop® Blue tap, är specialutvecklad för att kunna hantera produkter som flytande tvättmedel, tvål och sanitetsmedel.

Smurfit Kappa Bag-in-Box skriver i ett pressmeddelande att den nya kranen fick en flygande start, eftersom sanitetsmedel för handdesinfektion, som blivit mycket eftersökt på grund av viruspandemin, var en av de första produkter, som förpackades i företagets bag-in-box-lösningar.

”Utvecklingen av denna nya kran är en prestation, inte bara för att den uppfyller ett brådskande sanitetsbehov utan också för att den är en stor produktinnovation”, säger Didier Pontcharraud, som är VD för Smurfit Kappa Vitop.

Smurfit Kappa är en av marknadsledarna inom bag-in-box-förpackningar i Europa och företagets Vitop-kranar är välkända för konsumenterna. Smurfit Kappa Vitop är en ledande leverantör av förslutningslösningar till bag-in-box-förpackningar och har sålt mer än fem miljarder kranar.

Kontaktuppgifter

Smurfit Kappa Sverige AB

Visa sida

Tel 4 641 368 000
Skicka epost
Besök webbplats

Box 1104
241 26 ESLÖV

LADDA NER/LÄS PRESSMATERIAL

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!