Den nya streckkodsläsaren V440-F ingår i Omrons MicroHAWK-sortiment. (Bild Omron)

Omrons nya kodläsare kan läsa flera streckkoder samtidigt

2 februari, 2022ANNONS

I sitt MicroHAWK-sortiment av kodläsare har automationsföretaget Omron lanserat streckkodsläsaren V440-F, som klarar samtidig avläsning av flera koder i ett brett område samt kan läsa små streckkoder och över längre avstånd.

Omron skriver i ett pressmeddelande att den nya streckkodsläsaren hjälper användaren att få snabb avläsning av de minsta koderna i stora volymer. V440-F-läsarna är kompakta modeller som läser koder med hög noggrannhet. Läsarna kombinerar Omrons avancerade Microscan kodläsarteknik med bildfångstteknik från Omron Sentech.

V440-F kan enligt Omron läsa tiotals små streckkoder samtidigt, vilket gör kan tillämpas när flera streckkodsförsedda produkter finns inom synfältet. Kodläsaren kan även konfigureras för läsning på långt avstånd eller för att hitta flera koder i ett brett område eller på delar som rör sig med hög hastighet.

Omron uppger att de olika konfigurationsalternativen gör läsaren lämplig för läsning av en eller flera koder vid förpackning eller montering av produkter, där kodläsaren är placerad utanför operatörens arbetsområde.

About the author

Redaktör
jp.press@jppa.one

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!