HP Indigos VD Alon Bar-Shany lämnar företaget efter 15 år som VD. (Bild HP Indigo)

Omstrukturering får HP Indigos mångårige VD att lämna bolaget

12 juni, 2020ANNONS

Digitalpresspecialisten HP Indigos VD Alon Bar-Shany har bestämt sig för att lämna företaget efter 25 år i företaget och 15 år på VD-posten.

Enligt uppgifter i utländsk press är orsaken en omstrukturering av verksamheten. HP har under tid jobbat för en omstrukturering, vilket Bar-Shany opponerat sig mot, men nu har dessa planer trots allt drivits igenom och då lämnar han företaget.

Ny VD i HP Indigo blir Haim Levit. (Bild LinkedIn)

Alon Bar-Shany har under lång tid varit ansiktet utåt för HP Indigo. Han har i de flesta sammanhang haft en mycket avspänd attityd mot marknaden, oftast klädd i jeans och tröja – känslan är att kavaj eller kostym har känts som ett tvång i många sammanhang.

Ersättare för Alon Bar-Shany blir en annan långvarigt anställd på HP Indigo, Haim Levit, som funnits i HP i mer än 25 år. Han bor nu i Boston, USA, men kommer att flytta med familjen till Israel.

”Vi är tacksamma för allt Alon har bidragit med för att göra Indigo till marknadsledare inom digitaltryck och vi kommer att ha nytta av hans bidrag i verksamheten under år framöver”, säger en talesperson för HP Indigo.

Bo Wallteg & JP Press

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!