Bläckstråleskrivaren Linx 10 – enkel att installera och använda

PUBLICERAD: 4 mars 2018
UPPDATERAD: 25 januari

Här är bläckstråleskrivaren Linx 10 installerad i en produktionslinje för mejeriprodukter.

Skandinaviska märknings- och spårningsföretaget ACT Logimark lanserar bläckstråleskrivaren Linx 10, som sägs vara mycket enkel att installera och använda.
ACT logimark skriver i ett pressmeddelande att det finns ingen annan CIJ-skrivare (Continuous Ink Jet) på marknaden som kombinerar enkelhet, bärbarhet och utskriftskvalitet som Linx 10.

Den bärbara Linx 10-skrivaren, som har fotocell på skrivarhuvudet, kan enkelt flyttas mellan olika produktionslinjer. Skrivaren kan skriva med bläckstråleskrift på flera olika substrat, bland annat plast, gummi, glas och metall.

Knut Arne Telle, som har varit Linx-ansvarig hos ACT Logimarks serviceavdelning i 20 år, menar att Linx 10 är så enkel att installera och använda att den nästan är ett hot mot hans jobb..!

”Det är den enklaste bläckstråleskrivaren jag någon gång har installerat. Ja, den är så enkel, att kunden knappast behöver mig, för att installera och komma igång”, säger Knut Arne Telle med ett skratt.

 

 

Läs vidare

Hur kommer AI att forma framtiden för förpackningar?

Frågan i rubriken ställer Matt Reynolds, chefredaktör för amerikanska Packaging World i en intressant kommentar från början av året som vi fått tillstånd att publicera.
Mattx

Konica Minolta har positiv prognos för etikettåret 2023

Enligt Konica Minolta kan vi räkna med en fortsatt stark utveckling för digitaltryckta etiketter under år 2023.
Vittx

Trots oroliga tider storsatsar DS Smith

DS Smith investerar kraftfullt både i Värnamo och i Marietstad. I Värnamo byggs en helt ny fabrik.
PSTTO_230117-0017_MEDIAx

Förpackningsskrivare har uppgraderats efter feedback

Konica Minolta lanserar nu den andra generationen av sin digitala förpackningsskrivare, som kommer att få namnet PKG 1300i.
PKG-1300iX

Senaste nytt

Konsumenterna katalysatorn bakom nya hållbara förpackningslösningar

Det är vi konsumenter som driver på utvecklingen av nya, hållbara, förpackningar och plastförpackningar är illa ute enligt en undersökning av Tetra Pak.
ryoji-iwata-IBaVuZsJJTo-unsplashx

Jonas Hellström – med variation som inspiration

Jonas Hellström har jobbat inom den grafiska branschen i över 20 år. Efter sin examen i grafisk design och illustration från Forsbergs har han bland annat hunnit med att starta upp byrån Lobby Design samt spendera nio år som design director på Amore. Snart står han på scenen på Inhousedagen i Stockholm.
stillahavetx

Ny teknik ger inbyggt fuktskydd i flexibla förpackningar

Aptar CSP Technologies och ProAmpac har utvecklat en teknik som ger inbyggt fuktskydd i flexibla förpackningar.
proampac-and-aptar-1709018491x

Boxons hållbarhetssatsning bär frukt

Boxons nya hållbarhetsrapport visar att företagets fortsatt stora hållbarhetssatsning har burit frukt under året som gick.
Boxonx