Eltete TPM Sweden AB UPPDATERA INFORMATIONEN

Producent av transportemballage

Eltete TPM Ltd är en global kartongpapps konverterare, leverantör av 100% återvinningsbara transportförpackning lösningar samt maskinproducent. Eltetes kvalitet och produktutveckling är baserad på årtionde av erfarenhet som är anpassad till att uppfylla våra kunders behov.
Eltetes huvudkontor är placerat I Finland men våra fabriker hittar man i 16 olika länder ( Finland, 
Tyskland, Sverige, Polen, Ryssland, Frankrike, Spanien, Rumänien, Litauen, Indien, Kina, Malaysia, Vietnam, Colombia, Argentina, Förenade Arabemiraten) och vårt försäljningsnätverk sträcker sig över 60 länder. Eltete är en av de ledande producenterna av kantskydd och transportförpackningslösningar i världen. ?Kontakt?

Eltete TPM tillhör Eltete Group som är uppdelad i flera olika företag. Vart och ett av dem är inriktade på deras specialitet; transportförpackningar, designprodukter (DeMill), byggnadsmaterial samt laminerad skivproduktion (Eltete Ltd).Hållbara produkter, vår erfarenhet, innovativa proffs, egen produktutveckling och maskinbyggnad (Eltete Engineering) tillsammans med ett globalt produktionsnätverk är vår styrka som gör oss unika inom vårt område.

 

Kontaktuppgifter

Eltete TPM Sweden AB

Visa sida

Tel +46 433 210 50
Fax +46 433 210 56
Skicka epost
Besök webbplats

Lagastigsgatan 6
287 32 Strömsnäsbruk

LADDA NER/LÄS PRESSMATERIAL

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!