Nolato Cerbo AB UPPDATERA INFORMATIONEN

Nolato Medical Pharma Packaging

Nolato Medical Pharma Packaging har lång erfarenhet av att utveckla och tillverka primära läkemedelsförpackningar i plast. I vårt erbjudande ingår såväl ett brett sortiment av standardprodukter inom våra ledande varumärken Cerbo och Jaycare som skräddarsydda förpackningar utvecklade för att uppfylla våra kunders specifika förpackningsbehov. Vår målsättning är att medverka till att livsviktiga läkemedel och livskvalitetshöjande kosttillskott förpackas på ett säkert men ändå användarvänligt sätt.

Som leverantör till många ledande företag inom läkemedel och kosttillskott omfattar vårt sortiment inte bara förpackningar för receptbelagda läkemedel, OTC och kosttillskott utan också andra former av förpackningar i plast för till exempel ögondroppar och kosmetika. Det spelar inte heller någon roll om den produkt som ska förpackas är fast, flytande eller i pulverform – vi har eller tar fram lösningar för alla typer av läkemedel och användningsområden. Vi är innovatörer med stor insikt om kraven inom läkemedelsindustrin. Det gör att vi kan lösa även de mest komplexa förpackningsproblemen, inkluderande design, produktion och logistik.

Våra  produktionsresurser omfattar alla de tekniker som  behövs för att kostnadseffektivt och med rätt kvalitet tillverka plastförpackningar för läkemedel och hälsokost . Med tre moderna och högteknologiska produktionsenheter, en i Sverige och två i England, kan vi med hög säkerhet utveckla och tillverka där det är bäst ur kundens perspektiv – såväl tekniskt som praktiskt.
Att vi är en del av Nolato Medical och den börsnoterade Nolatokoncernen med verksamhet i Europa, Asien och USA, innebär inte bara ökad kompetens och större geografiska möjligheter utan också att vi kan erbjuda ekonomiska muskler och finansiell trygghet.

Välkommen att kontakta oss för att diskutera erat förpackninsgbehov!

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!