”Genom att slå ihop de tre bolagen stärker vi vår position i Västsverige”, säger VD Johan Liljekvist. (Bild fr LinkedIn)

Nu stärker PacsOn positionerna – tre bolag slås samman till ett

9 september, 2019ANNONS

PacsOn-gruppen, som erbjuder produkter och lösningar inom förpackning och service, slår samman tre av sina åtta bolag och stärker därmed sin position på marknaden i västra Sverige. De tre bolag, som går samman, är PacsOn Paul Hall i Jönköping, PacsOn Pallviks i Falköping och PacsOn Väst i Göteborg.

De tre bolagen, som har drygt 40 anställda tillsammans, kommer i fortsättningen att verka under det gemensamma namnet PacsOn Väst AB, men ha fortsatt verksamhet på respektive orter.

”Vår filosofi är att vara nära våra kunder. Det är genom lokal närvaro, hög tillgänglighet och personlig service, som vi kan erbjuda den bästa lösningen för våra kunder. Det är en del av vår framgång”, säger VD Johan Liljekvist, enligt ett pressmeddelande.

Enligt Johan Liljekvist blir resultatet av sammanslagningen av de tre PacsOn-bolagen att man skapar en kombination av kompetens, erfarenhet, lager- och logistiklösningar som tillsammans med ett bredare produktutbud stärker positionen och ökar konkurrenskraften på marknaden i västra Sverige.

Sammanslagningen av de tre bolagen kommer att ske under hösten 2019.

Företagsgruppen PacsOn AB är ett helägt bolag inom Herenco-koncernen.

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!