”Ett globalt och tekniskt avancerat nätverk kan möta förpackningsutmaningarna från internationella varumärkesägare”, säger Kai Lankinen, Marvacos ordförande. (Bild Marvaco)

Prepresspecialisten Marvaco utökar sitt globala nätverk

21 januari, 2020ANNONS

Finska prepresspecialisten Marvaco meddelar att globala nätverket The Global Premedia Network (GPN), som man startat tillsammans med amerikanska CSW, Inc., nu utökats med två nya meriterade medlemsföretag, belägna i Sydafrika respektive Brasilien.

De nya medlemmarna i GPN är Polyflex Ltd i Sydafrika och Clicheria Blumenau Ltd i Brasilien och de ska tillsammans med övriga medlemmar i GPN samarbeta för att ge förpackningskunder inom FMCG-området (Snabbrörliga konsumtionsvaror) den bästa servicen och kvaliteten på prepressområdet.

Polyflex är en ledande leverantör av prepresstjänster till den flexibla marknaden för papper, etiketter och korrugerade förpackningar i Afrika och brasilianska Clicheria Blumenau har 40 års erfarenhet inom det grafiska segmentet och servar kunder i Syd- och Latinamerika.

”Vi väljer partners, som inte bara är ledare inom sina geografiska områden, utan också delar vårt djupa engagemang för att säkerställa att våra gemensamma kunder har tillgång till de mest effektiva, kostnadseffektiva och omfattande lösningarna, oavsett var i världen de producerar sina förpackningar”, säger Kai Lankinen, Marvacos ordförande.

Amerikanska prepressleverantören, CSW och Finlandsbaserade Marvaco lanserade Global Premedia Network (GPN) i september 2019 för att erbjuda varumärkesägare ett nytt alternativ för att hantera och anskaffa högkvalitativa och konsekventa förpackningstjänster och verktyg för förpackningar för flera tryckkategorier runt om i världen. Alliansen ska omfatta strategiskt belägna tillverknings- och fälttjänstplatser på alla kontinenter utom Antarktis.

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!