En presentförpackning för Brockmans gin var en av de prisvinnande förpackningarna.

Prisregn över Smurfit Kappa vid brittisk förpackningstävling

28 augusti, 2019

Förpackningskoncernen Smurfit Kappa tog hem inte mindre än elva priser, när resultaten för brittiska tävlingen UK Starpack Awards presenterades.

Priserna fördelades sig med två guldmedaljer, en silvermedalj, tre bronsmedaljer, fyra hedersomnämnanden och ett specialpris. De prisade förpackningslösningarna omfattade kreativa e-handels- och hyllfärdiga förpackningar för en rad olika produkter inklusive gin, torrschampo och motorcykelhjälmar.

Eddie Fellows, Smurfit Kappa UK

Specialpriset ”Packaging Star of the Year” gick till Smurfit Kappa Peterboroughs designer Carolann Butler för hennes smarta ”Touch Box”, en e-handelsförpackning för elektriska värmeaggregat. Förpackningen, som är 100 procent återvinningsbar, eliminerar behovet av bubbelplast och beskrevs av jurydomarna som ”den perfekta förpackningen för e-handel”.

”Vi är mycket stolta över att vi fortsätter att ta hem så prestigefyllda priser. Detta visar på vår drivkraft att ständigt förnya genom design och material, vilket resulterar i att vi skapar bästa möjliga lösningar för våra kunder”, säger Eddie Fellows, VD för Smurfit Kappa Storbritannien, i en kommentar.

 

Starpack Awards är den brittiska motsvarigheten till nordiska förpackningstävlingen ScanStar. Starpack Awards är nu inne på sitt 60:e år, medan ScanStar i år firar 50-års jubileum.

Kontaktuppgifter

Smurfit Kappa Sverige AB

Visa sida

Tel 4 641 368 000
Skicka epost
Besök webbplats

Box 1104
241 26 ESLÖV

LADDA NER/LÄS PRESSMATERIAL

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!