Årets förpackningsgolf spelas på 18-hålsbanan Vasatorp Classic Course. Vasatorp GK är en av Sverige största golfklubbar med två 18-hålsbanor och två 9-hålsbanor. (Bild Vasatorp GK)

Rekordstort intresse för årets upplaga av förpackningsgolfen

7 juni, 2019ANNONS

Intresset för årets upplaga av förpackningsgolfen, som spelas 22 augusti, är rekordstort. En halvtimme efter det att ett första informationsmail gått ut, var tävlingen fullbokad, trots att det fanns plats till ett hundratal tävlande!

Förpackningsgolfen är i år är en sammanslagning av de tidigare golftävlingarna Packaging Open och Packaging Cup och ett samarrangemang mellan tidningen nord emballage och Svenska Förpackningsgillet med tidningen Packmarknaden som mediapartner.

Tävlingen spelas den 22 augusti på Vasatorp GK i Helsingborg och spelformen är bästboll i tvåmannalag, samt poängbogey med kanonstart, kl. 09.00.

På kvällen innan tävlingen, den 21 augusti, arrangeras också en klassisk ”tura” med färja mellan Helsingborg och Helsingör för intresserade golfdeltagare ”Turan” avgår från Knutpunkten i Helsingborg klockan  19:15 och det serveras en ”Turabuffé” till självkostnadspris, exkl. dryck .

Förpackningsgolfen sponsras i år av företagen Pivac Syd, PIAB och EOC samt förpackningsmässan Empack 2019 i Kista.

About the author

Redaktör
jp.press@jppa.one

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!