”Green Gluing” är en ny koncernövergripande slogan för limspecialisten Robatech Group.

Robatech Group presenterar ny grafisk design och slogan

9 maj, 2019ANNONS

Schweiziska Robatech Group, specialister på smältlimsapplikatorer, mm., lanserar sloganen ”Green Gluing” tillsammans med en ny grafisk design.

Robatech skriver att den nya grafiska designen, som bland annat innefattar en ny logotyp, ska visa företagets värden och kärnegenskaper och än mer betona Robatechs ambitioner att optimera processerna kring smältlimsapplicering och erbjuda kunderna innovationer, effektivitet, hållbarhet och tjänster.

I samband med det nya grafiska utseendet lanserar Robatech också sloganen ”Green Gluing” som är gemensam för hela koncernen och som binder samman de industriella smältlimsprocesser, som är företagets kärnverksamheter, och de grundläggande ekologiska värden och ansvar för noggrann användning av resurser, som är viktiga för bolaget.

”Det är viktigt och förmånligt för oss att integrera ekonomiskt och ekologiskt tänkande och handlande i våra prestanda. Med vår nya marknadsföringsprofil visar vi att vi tar ansvar”, säger Robatech Groups koncernchef Martin Meier, i en kommentar.

Robatech Group har sitt huvudsäte i Muri AG i kantonen Aargau i Schweiz. Bolaget har varit verksamt sedan 1975 och är i dag en ledande global leverantör av limsystem för olika branscher, bland annat smältlimssystem och –applikatorer, som används inom förpackningsområdet. Robatech är verksamhet genom agenturer och dotterbolag i mer än 70 länder. I Sverige finns Robatech Nordic AB i Halmstad.

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!