Glada medarbetare vid Ecolean Russia & CIS tog emot priset i Moskva. Från vänster försäljningschef Andrey Lashchenov

Ryskt innovationspris till Ecolean för andra året i rad

16 mars, 2017

För andra året i rad har svenska förpackningsföretaget Ecolean och dess dotterbolag Ecolean Russia & CIS  tilldelats Innovation Awards vid mässan Dairy & Meat Industry International i Moskva.
Årets utmärkelse fick företaget i kategorin ”Technical solutions in packaging” för förpackningen Ecolean® Air Aseptic, 125 milliliter.
Samma förpackning, men i storleken 750 milliliter, belönades i fjol med ett innovationspris som segrare i kategorin ”Best innovation in packaging technology”.

Årets upplaga av mässan Dairy & Meat Industry International var den 15:e i ordningen. På mässan visas de senaste innovationerna inom tillverkningsprocesser, produktionsutrustningar och förpackningslösningar. Målgruppen är den ryska mejeri- och köttindustrin.

”Att vinna dessa innovationspris har blivit en trevlig tradition för Ecolean. I fjol vann vi med den intressanta och moderna Ecolean® Air Aseptic med volymen 750 ml och i år belönas vi för vår minsta förpackning i vår produktionsportfölj: Ecolean® Air Aseptic, 125 ml. En förpackning som har stor potential och den perfekta storleken för exempelvis grädde eller för småportioner med mjölk, juice, icke-kolsyrade drycker, etc.”, säger Sergey Sirotin, VD för Ecolean Russia & CIS.

 

 

Jerry Pettersson
About the author

Redaktör
jp.press@comhem.se

Relaterade artiklar