32-årige Rakesh Ahlbom är ny säljchef på Schoeller Allibert Sweden AB. (Bild Schoeller Allibert)

Schoeller Allibert anställer ny säljchef för sina nyckelkunder

30 oktober, 2020

Schoeller Allibert Sweden AB, som ingår i nederländska koncernen Schoeller Allibert, satsar för framtiden och har anställt Rakesh Ahlbom som ny säljchef för sina nyckelkunder.

Rakesh Ahlbom är 32 år och har tidigare jobbat som regionsansvarig på PMH och avdelningsledare på Elgiganten.

Schoeller Allibert är en ledande tillverkare av bland annat av plastbaserat returemballage samt plastemballage för materialhantering. Koncernen har sitt huvudkontor i Holland och omsätter ca 500 miljoner euro (ca 5,2 miljarder kronor) och har 1.800 anställda i ett globalt nätverk av produktionsenheter och försäljningskontor. Det svenska dotterbolaget har försäljningskontor i skånska Perstorp med elva anställda inom försäljning, ekonomi, supply chain och kundservice.

”Min roll på Schoeller Allibert Sweden blir som Sales Manager med speciell inriktning på våra nyckelkunder.
Jag brinner för att hitta hållbara lösningar, som skapar mervärde för kunden samtidigt som de gynnar miljön. I mitt nya arbete kommer jag att jobba mot spännande företag inom de flesta kundsegmenten, men med lite extra fokus på fordonsbranschen. Min vision är att få så många företag som möjligt att se det riktiga värdet av att börja använda returemballage” säger Rakesh Ahlbom.

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!