”Powerbag” är en shoppingbag i kraftigt tygmaterial. Bagen har en inbyggd powerbank, med vilken man kan ladda sin mobiltelefon, surfplatta, etc.

Shoppingbagen som även kan ladda din mobiltelefon

21 september, 2018

Italienska designern Davide Anzalone har utvecklat en shoppingbag för flergångsbruk, som har en inbyggd ”powerbank”, som kan ladda din mobiltelefon, surfplatta, etc.

Bagen, som följriktigt fått namnet ”Powerbag”, kan enligt Davide Anzalone användas till allt från matinköp till utflykter. Och den som har med sin Powerbag kan också vara säker på att alltid ha tillgång till laddningsmöjligheter för sin mobil, etc. I botten på bagen finns inbyggt ett kraftfullt och uppladdningsbart 24.000 mAh batteri som fungerar som en powerbank. På bagens ena gavel, strax ovanför powerbanken finns ett fjädrande ”hål” för laddningskabeln, vilket gör att det objekt, som ska laddas, kan placeras inne i bagen och på så sätt laddas, medan man bär omkring bagen, med eller utan varor i…

Laddningsenheten i botten av bagen är försedd med kraftiga räfflor, som gör att bagen står stadigt och still. Powerbanken är dessuom avtagbar och kan kopplas loss, antingen för att man inte vill ha den med sig, eller för att den ska laddas upp eller för att själva bagen behöver tvättas och rengöras.

 

 

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!