En av de två specialutvecklade ”snack boxarna” från AR Packaging, avsedda för take away och hemeleverans av färdigmat. (Bild AR Packaging)

Patenterade kartongboxar för take away och hemleveranser

11 januari, 2021ANNONS

AR Packaging har utvecklat två specialdesignade kartongboxar, avsedda för take away och hemleverans av färdigmat. De patenterade kartongboxarna är främst utvecklade för att passa till mellanmålsprodukter och kan hjälpa till att minska användningen av plastförpackningar.

AR Packaging har utvecklat och patenterat två snackboxar för färdiglagade mellanmål. (Bild AR Packaging)

AR Packaging skriver i ett pressmeddelande att social distansering och restriktioner på restauranger, orsakade av Corona-pandemin, innebär dramatiskt ökad efterfrågan på färdigmat för take away och hemleverans. Ett säkert sätt att leverera mat direkt från restaurangköket till konsumenter ökar kraven på anpassade förpackningslösningar.

”Våra två typer av snack-boxar är exempel på våra många skräddarsydda lösningar för segmenten take away och hemleverans. Vi utvecklar också kundspecifika förpackningar för att uppfylla unika krav för produktskydd, varumärke eller distribution”, säger Yoann Bouvet, försäljningschef Food Service på AR Packaging, som också avslöjar att företaget i sin pipeline har ytterligare nyutvecklade förpackningslösningar inom take away och hemleverans, vilka snart kommer att lanseras.

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!