I musikvideon till sin Pantameralåt använder sig ”superhjälten” Myra Granberg av en futuristisk ”pantautomat”… (Bild från videon)

”Superhjälten” Myra Granberg bakom 2022 års Pantameralåt

11 april, 2022ANNONS

Årets Pantameralåt heter ”Superhero ideal (Pantamera)” och framförs av högaktuella svenska artisten Myra Granberg, som dessutom både skrivit och producerat den energiska låten.

”Superhjälten” Myra Granberg (Bild Meraki Sthlm)

Returpack/Pantamera skriver i ett pressmeddelande att Myra Granbergs Pantameralåt är en hyllning till alla vardagshjältar, som genom att panta är med och ser till att alla flaskor och burkar återvinns och kan bli till nya.

”Vår stora utmaning, och målet med hela pantsystemet är att få svenska folket att panta mera. Svenskarna är duktiga, men vi behöver alla påminnas mer för klimatets bästa. Pantameralåten är ett glädjefullt tack tillbaka till alla som är med och sluter kretsloppet”, säger Katarina Lundell, kommunikationschef Returpack/Pantamera.

”Pantameralåten är en hyllning till alla vardagshjältar som pantar”, säger Katarina Lundell. (Bild Returpack/Pantamera)

”Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Att panta är något så enkelt, men otroligt betydelsefullt för den här planeten. Att återanvända resurserna för att se en bättre värld där vi värnar om det vi får. Jag är stolt och tacksam över att få klä Pantameras nyaste kampanj i hopp om att väcka ännu fler vardagshjältar till liv”, kommenterar Myra Granberg.

Artisten Myra Granberg hade ett framgångsrikt år 2021 med flertalet nomineringar till Grammisgalan och P3 Guldgalan. Även i år har hon nominerats i kategorierna Årets Kompositör och Årets Låt. Hennes musik har streamats snart 140 miljoner gånger och hon har blivit en av Sveriges mest spelade artister på svensk radio.

Här kan du se/lyssna till Myra Granbergs Pantameralåt 2022.

———————————————————-
Konceptet med en speciell Pantameralåt började för 18 år sedan, när Pantamera tillsammans med SWE lanserade en reklamlåt, baserad på den kubanske sångaren José Fernandez välkända kampsång.
Senare inleddes ett samarbete med reklambyrån Granath och konceptet togs vidare och blev något av en tradition, där olika artister engagerades. Genom åren har artister som Devetdu, Caroline af Ugglas, Pugh Rogerfeldt, Familjen, Linda Pira och Petra Marklund gjort sina egna tolkningar av låten, kombinerat med musikvideor, som ofta fått stor spridning på Youtube.

About the author

Redaktör
jp.press@jppa.one

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!