Sweflex och DFF:s seminerium, som skulle hållits den 2 april på Hotel Tylösand, har ställts in pga acorona-smittan. Nytt datum blir 22 oktober i år (Bild Sweflex)

Svensk-danskt flexoseminarium inställt – flyttas till oktober i år

18 mars, 2020ANNONS

Årets upplaga av seminariet ”Absolute Flexo Future”, som arrangeras vart tredje år av svenska Sweflex och danska DFF (Dansk Flexo Forum), är inställt på grund av corona-smittan och flyttas till oktober. 

Seminariet skulle ha hållits den 2 april på Hotel Tylösand utanför Halmstad och under titeln ”Flexo technology in 2025” fokusera på framtida utmaningar, teknik och hållbar design inom förpackningsbranschen.

Till seminariet var ett stort antal kunniga experter från såväl näringslivet som den akademiska världen inbjudna och som moderator skulle Packnews och nord emballages chefredaktör Bo Wallteg fungera. DFF och Sweflex räknade med att cirka 200 deltagare från Danmark, Sverige och andra europeiska länder, skulle anmäla sig till seminariet.

Göran Dahl är ordförande i Sweflex. (Bild Sweflex)

Men nu har alltså den drastiska och snabba spridningen av corona-viruset och Covid-19 satt käppar i hjulet för det intressanta flexoseminariet och såväl risken för smittspridning som de hårda reserestriktionerna, som införts både och Danmark, Sverige och resten av EU, omöjliggör förstås evenemanget.

”Det är bara att beklaga, men vi har inget annat val än att ställa in årets Absolute Flexo Future. Vi flyttar nu tidpunkten för seminariet till 22 oktober i år och räknar med samma program, med reservation för om vissa talare inte kan ställa upp då”, säger Sweflex ordförande Göran Dahl till Packnews.

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!