Exempel på inredningsprodukter i wellpapp, producerade av Tre Well Emballage AB.

Svensk Emballageteknik tar över anrika Tre Well

11 oktober, 2018

Företaget Tre Well Emballage AB i Arlandastad,  norr om Stockholm,  kommer från den 1 november att övertas av Svensk Emballageteknik AB i Jakobsberg.

Kathryn och Torkel Arnborg har beslutat att sälja Tre Well efter att verksamheten drivits i familjens regi i 50 år. Bolaget har genom åren samlat stor erfarenhet inom emballage, farligt gods, mm. På senare tid har Tre Well varit nytänkande och utvecklat inredningsprodukter i wellpapp, mm.

”När nu Emballageteknik tar över produktion och utveckling, ska vi fortsätta att utveckla dessa produktgrupper. Personalen kommer i sin helhet att följa med till Emballageteknik och produktionen kommer att slåss samman med den som Emballageteknik sedan många år har placerad i Jakobsberg, två mil norr om Stockholm”, skriver Svensk Emballageteknik AB i ett meddelande till Tre Wells kunder.

Svensk Emballageteknik ingår i Team ET, som även har fabriker i Göteborg, Malmö, Tallinn och Riga. Produktionen består förutom av wellpappemballage bland annat även av tillverkning av stötsäkra förpackningar i cell-  och skumplast.

 

 

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!