Med Trojan3 kan man printa direkt på flera olika material och även direkt på färdigstansade förpackningar.

Techprint AB:s maskinportfölj uppgraderas med TrojanLabel 

28 augusti, 2017

Techprint i Helsingborg har varit framgångsrika de senaste åren på marknaden för digitala fyrfärgsetikettskrivare. Nu uppgraderas portföljen med den danska producenten TrojanLabels produkter, Trojan2 och Trojan3
Avtalet gäller för den svenska, norska och finska marknaden, där Techprint redan marknadsför och säljer produkter inom detta segment.

”Det blir oerhört spännande att få arbeta med TrojanLabels unika produkter och att fortsätta vårt framgångsrika arbete med att hjälpa företag att producera etiketter och förpackningar just in time, i små serier till rätt pris och kvalitet”, säger Anders Svensson, VD på Techprint.

Trojan2 är en ”mini digital label press”, som är ett perfekt insteg för tryckerier till den digitala världen, men även större varumärkesägaren/producenter är målgrupp för denna maskin. 

Trojan3 är ett ” overprinting system” med ett brett användningsområde, då den printar direkt på många olika material som kartong, papper och trä. Kör igenom färdigstansade förpackningar, vik ihop och det är klart för leverans av kundunika förpackningar med variabelt fyrfärgstryck.

Båda maskinerna, som lämpar sig för såväl livsmedelsförpackningar som övriga konsumentförpackningar, finns i Techprints  showroom i Helsingborg och de kommer att köra livedemo på Empack 4-5 oktober i Kista. 

 

 

Jerry Pettersson
About the author

Redaktör
jerry@packnews.com

Relaterade artiklar