Emballator Tectubes har utvecklat tubserien Women Care, som är specialutvecklad för kvinnor. (Bild Emballator)

Tectubes lanserar ny tubserie specialutvecklad för kvinnor

8 mars, 2022ANNONS

Emballator Tectubes lanserar tubserien ”Women Care” som består av fyra olika tuber, vilka alla är specialutvecklade för kvinnor.

Emballator skriver i ett pressmeddelande att alla tuber i Women Care-serien har integrerad applikator, vilket gör dem precisa och effektiva för applicering av den behandlande produkten, både ut- och invändigt.

Caroline Häggström är försäljningschef Healthcare på Emballator Tectubes. (Bild Emballator)

”Vi är stolta att äntligen kunna lansera den här tubserien. Tuberna är både säkra och hållbara såväl för användaren som för miljön”, säger Caroline Häggström, försäljningschef Healthcare på Emballator Tectubes.

Tuberna i Women Care-serien är tillverkade med grön el och kan produceras i en mängd olika material, från medicinska kvaliteter till gröna material. Alla produkter är tillverkade i mono-material vilket gör dem 100 procent återvinningsbara.

”Vår flaggskeppsprodukt i den här serien är vår Extended Long-neck-tub. En ny tub helt utvecklad för intimprodukter och som kan användas för ett brett område av applikationer från läkemedel till hälsoprodukter”, förklarar Daniel Lundström, ansvarig för produktutveckling på Emballator Tectubes.

Women Care-serien inkluderar tubmodellerna Extended Long-neck, Twist off Recap, Twist off Reseal och Long-neck. Tuberna, som är försedda med smarta integrerade förslutningar, tillverkas i en produktionsprocess som uppfyller standarderna ISO 9001:2015, 15378:2017 och ISO 14001.

Tubtillverkaren Emballator Tectubes, som ingår i Herenco-ägda förpackningskoncernen Emballator Group, har tillverkningsenheter i Åstorp och Hjo.

About the author

Redaktör
jp.press@jppa.one

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!