Charles Brand har utsetts till ny chef för Tetra Paks verksamhet i Europa-Centralasien-regionen.

Tetra Pak har utsett ny chef för Europa-Centralasien-regionen

3 april, 2019

Tetra Pak meddelar att man har utsett Charles Brand till Cluster Vice President med ansvar för Tetra Paks verksamhet i Europa-Centralasien-regionen (E&CA). Charles Brand kommer närmast från en position som Executive Vice President, Product Management & Commercial Operations inom Tetra Pak.

Charles Brand började arbeta som Electronics Development Engineer på Tetra Pak 1985. Sedan dess har han haft flera ledande befattningar i företaget – Vice President of R&D för Tetra Rex®, Managing Director för en av de viktigaste affärsenheterna på Tetra Pak och Managing Director Tetra Pak Taiwan – innan han tillträdde sin senaste befattning. Charles Brand är också medlem i företagets globala ledningsgrupp – en tjänst som han kommer att fortsätta att inneha även i sin nya befattning.

”Jag är glad över att få leda vår verksamhet i E&CA-regionen. Den här rollen ger mig mycket goda möjligheter att befästa Tetra Pak som den ledande aktören i branschen och tillgodose våra kunders varierande behov i hela regionen, med fokus på våra gemensamma mål för hållbarhet och digitalisering”, säger Charles Brand i en kommentar till sin utnämning.

Jerry Pettersson
About the author

Redaktör
jerry@packnews.com

Relaterade artiklar