Dessa tre förpackningar, producerade av Smurfit Kappa, belönades för innovation och hållbarhet vid årets World Star Awards.

Tre Smurfit Kappa-lösningar belönade med World Star-priser

13 augusti, 2019

I årets upplaga av den globala förpackningstävlingen World Star Awards belönades Smurfit Kappa för tre innovativa och hållbara förpackningslösningar.

Den första belönade produkten var för ett livräddande dialyskit. ”Inte en droppe spill” är en säker men också lättöppnad förpackning med rundade hörn för att skydda 5-literspåsarna med dialyslösning inuti.

Den andra vinnande förpackningen var leksakslådan ”Cardboard Castle”, anpassad för e-handeln. Leksaken skickas i en låda, som snabbt kan förvandlas till ett slott för att skapa en förbättrad konsumentupplevelse.

Smurfit Kappa tog även hem ett tredje pris för sin automotive-förpackning ”Packade som sardiner”, som döljer en lättmonterad insats på insidan och som eliminerar behovet av plast.

”Som en ledande leverantör av hållbara förpackningslösningar har vi åtagit oss att leverera både innovation och mervärde till våra kunder och deras verksamheter”, säger Smurfit Kappas innovations- och marknadschef Jan Kaprhál, i en kommentar.

Den årliga WorldStar-tävlingen anordnas av World Packaging Organisation. Årets tävling lockade 319 bidrag från 34 länder.

Kontaktuppgifter

Smurfit Kappa Sverige AB

Visa sida

Tel 4 641 368 000
Skicka epost
Besök webbplats

Box 1104
241 26 ESLÖV

LADDA NER/LÄS PRESSMATERIAL

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!