”Vi växer så det knakar och har nu byggt ut med ett stort och modernt höglager”, säger Thomas Olsson, VD Treform (Bild Treform)

Treform inviger nytt höglager med plats för 3.500 pallar

24 november, 2020ANNONS

Treform Packaging AB i Landskrona växer och har nu byggt ut sina lokaler med ett 16 meter högt höglager med plats för 3.500 pallar.

För att kunna möta den ökade efterfrågan på förpackningslösningar beslutade Treforms ledning under senare delen av 2019 att bygga ett nytt, modernt och rymligt lager. Lagret är nu färdigbyggt och invigt och redo att börja användas.

”Inledningsvis skissade vi på en tältlösning, men efter en kort tids funderingar stod det klart att ett rejält och modernt höglager i anslutning till existerande lokaler skulle bli det bästa och mest långsiktiga alternativet”, berättar Thomas Olsson, VD på Treform.

Treform skriver i ett pressmeddelande att – med undantag för det märkliga året 2020 – de senaste åren har varit mycket goda för företaget. Bolaget har fyrdubblat sin omsättning mellan åren 2013 och 2019 och den goda tillväxten förväntas fortsätta, bland annat tack vare de två senaste företagsförvärven av PacPortalen (läs HÄR) och JiHå Plast (läs HÄR).

Det nya lagret, med 16 meter i takhöjd och plats för 3.500 pallplatser, kommer uteslutande att användas till färdiglager. I det gamla lagret görs plats för allt råmaterial, emballage och en del av verktygen från JiHå
Plast.

Treforms höglager invigdes i mitten av november under lugnare former på grund av rådande pandemiläge och gällande restriktioner. På plats fanns representanter från företaget, ägarna och byggfirman.

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!