Labelexpo Europe 2022 arrangeras i april i år på Brussels Expo Centre i Bryssel. Ett unikt luftreningssystem ska göra mässan helt Covid 19-säker. (Bild Brussels Expo)

Unikt luftreningssystem gör Labelexpo helt Covid-säker!

20 januari, 2022ANNONS

Brussels Expo i Bryssel har investerat i ett unikt luftfiltrerings- och recirkulationssystem i sina mässhallar, vilket gör det till den första Covid-säkra utställningsplatsen i världen.

Investeringen innebär att den stora etikettmässan Labelexpo Europe, som arrangerats på Brussels Expo sedan mitten av 1980-talet, troligen kommer att kunna äga rum som planerat 26 – 29 april i år och dessutom bli helt Covid 19-säker.

Luftreningen på Brussels Expo sker genom ett UV-C luftfiltrerings- och recirkulationssystem, som i dag används för att bland annat bekämpa Covid-19 genom desinficering av sjukhusrum, operationssalar, ambulanser, kollektivtrafik, etc.

Alla utställningshallar, konsertsalar, konferensrum, arbetsutrymmen, mm på Brussels Expo är nu helt utrustade med detta UV-C-desinfektionssystem.

”Denna åtgärd tillsammans med andra försiktighetsåtgärder ska säkerställa att alla Labelexpo-deltagare och -besökare ska kunna träffas och bedriva affärer i lokalerna så säkert som möjligt”, säger man från Labelexpo Europe-arrangören Labelexpo Global Series.

N.B.: Årets planerade Labelexpo Europe i Bryssel 26 – 29 april skulle ursprungligen ha ägt rum i september 2021, men fick senareläggas på grund av Corona-pandemin. Läs HÄR!

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!