Jimmy Rees video – där han spelar mot sig själv - om hur en ”förpackningsstrateg” bestämmer förpackningsform till olika livsmedelsprodukter är skrattframkallande och satirisk och har redan fått miljontals visningar!

Viral succé för satirisk video om hur man väljer rätt förpackning…

20 november, 2020

Australiske komikern och TV-värden Jimmy Rees har producerat treminuters videon ”The Guy Who Decides Packaging”, som på rekordtid blivit en viral succé på sociala medier.

Jimmy Rees är välkänd i Australien som komiker, TV-värd och medgrundare till medieproduktionsbolaget Transported™. Han har också i flera år spela in korta, humoristiska videosnuttar om företeelser och ”fenomen” i människors dagliga liv.

En av hans senaste videos handlar alltså om hur ”branschen” väljer rätt förpackning till våra vanligaste livsmedel och en del andra produkter – och det är en satirisk och skrattframkallande (med en allvarlig underton) uppräkning av den djungel av förpackningslösningar och -varianter, som fyller våra hem och kylskåp – och hur ”godtyckligt” det kan tyckas att valet av förpackning går till…

Videon publicerades på Jimmy Rees Facebook-sida den 17 november och den hade efter tre dagar fått nästan 15.000 kommentarer och 2,9 miljoner visningar!

Du kan se videon HÄR! Vi lovar att du kommer att le och skratta igenkännande – men kanske också (speciellt om du sysslar med förpackningsstrategi) få dig en liten funderare…

P.S. I skrivande stund ser vi att Jimmy Rees publicerat uppföljaren ”The Guy Who Decides Packaging Part 2”, enligt samma koncept som första videon. Även del 2 ser ut att bli en viral succé – på bara några timmar nådde den över 110.000 visningar..!
Se del 2 HÄR!

 

Relaterade artiklar

Hänger du med i förpackningsbranchen?
Få vårt nyhetsbrev GRATIS!
Registrera dig!